• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Napište svůj komentář k receptu

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • ryba Pangasius,treska,filé....
    • sůl
    • pepř mletý nebo koření na ryby
    • brambory
    • paprika čerstvá,nejlépe barevná
    • rajče
    • cibule
    • česnek
    • slanina uzená,anglická,vahalova...-dle chuti
    • máslo
    • hořčice plnotučná,dijonská-dle chuti
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme, pokrájíme na plátky cca 0,6 cm a osolíme. Rybu dle vlastního výběru si omyjeme, osolíme,opepříme nebo použijeme koření na ryby. Jestliže nepoužijeme koření, potřeme rybu hořčicí. Papriky pokrájíme s rajčaty, cibulí a česnekem na plátky. Slaninu na plátky nebo hranolky. Připravíme si pláty alobalu, ze kterých budeme dělat balíčky: 1 plát =1 porce. (Já dělám cca 60 cm dlouhé.)
2
Střed alobalu pomastíme máslem (olejem) a poklademe vrstvou brambor. Na brambory položíme porci ryby, na ní zeleninu, slaninu a opět vrstvu brambor. Na navršené suroviny dáme slabý plátek másla (nemusí být), balíček uzavřeme (opatrně aby se neprotrhl!), přeneseme do vyššího pekáče ve kterém budeme péct. To v jakém pořadí budete na rybu dávat zeleninu záleží na Vás.
3
Slaninu můžeme dát i jako poslední vrstvu,na brambory. Až budeme mít všechny porce zabalené a přendané v pekáči, vložíme je do předehřáté trouby a budeme péct 15-20minut na střední teplotu. Pak balíčky podlijeme a ještě dopečeme 15 - 20minut.
4
**Poznámky:**
5
* Podáváme v hlubokém talíři,přímo s alobalem,abychom nepřišli o šťávu nebo celý obsah balíčku do talíře ,,vyklopíme,,.
6
* Pozor na páru!!!
7
* Balíčky děláme stejně velké nebo vyndaváme postupně.
8
* Do balíčku si každý může přidat to,co mu chutná (kečup, sýr, olivy...)
9
* Recept je takovou všehochutí zdejších receptů, která se mi osvědčila.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Šťavnatá česneková kotleta

Šťavnatá česneková kotleta

Šťavnatá jablečná fofr buchta / koláč se skořicí

Šťavnatá jablečná fofr buchta / koláč…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzka | 20. 5. 2016 13:10

    Super rychlovka!!!!!! Nové brambory i ryba byly do 30 minut na 200 k jídlu <:-) :-P :-D :-) :-* <3 <:-)

  • Jiri | 13. 12. 2012 22:54

    Je to mega supa vymazlena mlaskovina 8-)

  • Jetmarová | 16. 6. 2011 13:36

    Jednoduché a moc dobré.

  • Tomáš | 25. 5. 2011 09:26

    Dal jsem do toho i sýr,udělal perfektní omáčku 8-)

  • Robin | 29. 4. 2011 12:20

    Moc dobry a da se dovnitr pridat vsechno co komu chutna

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Ryby Zelenina
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Z brambor Ze zeleniny Zelenina Rybí Oběd Večeře Pečení Dušení Dietní Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Brambory Česnek Cibule Hořčice Máslo Paprika Pepř mletý Rajče Ryba Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Cuketo-kokosový zákusek

Cuketo-kokosový zákusek

Kokosky raz dva

Kokosky raz dva

Klasický houskový knedlík

Klasický houskový knedlík

Brokolicovo-bramborové placičky

Brokolicovo-bramborové placičky

Zeleninový salát s kuřecím masem

Zeleninový salát s kuřecím masem

Aspikové mističky

Aspikové mističky

Houbové rizito (rýže) po našem

Houbové rizito (rýže) po našem

Bramborové knedlíky sypané cibulovo-uzenou směsí

Bramborové knedlíky sypané cibulovo…

Doporučujeme

60 minut
Chilli con carne

Chilli con carne

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

36
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
26
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
18
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s…
16
Koprová omáčka
Koprová omáčka
14
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
AHA.cz Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Leoš Mareš o stavu Hezuckého: V pátek domů ze špitálu?

Leoš Mareš o stavu Hezuckého: V pátek domů ze špitálu?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Další doporučené recepty:

Šťavnatá česneková kotleta
Šťavnatá česneková kotleta
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Šťavnatá jablečná fofr buchta / koláč se skořicí
Šťavnatá jablečná fofr buchta / koláč…
Šťavnaté česnekové řízky
Šťavnaté česnekové řízky
Šťavnaté karbanátky
Šťavnaté karbanátky
Šťavnaté karbanátky II.
Šťavnaté karbanátky II.
  • Recepty.cz
  • Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact