• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Srdce po myslivecku
Napište svůj komentář k receptu

Srdce po myslivecku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Srdce po myslivecku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks vepřová játra
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      pepř mletý
    • 1
      špetka estragon Drcený
    • 1
      špetka mletý kmín
    • 1
      špetka tymián
    • 2
      dl červené víno
    • 1
      lžíce marmeláda
    • 1
      balení zakysaná smetana
    • hladká mouka
    • masox
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Srdce omyjeme, ořežeme cévy a blány (použijeme do polévky), nakrájíme na tenké plátky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatava, vsypeme papriku, krátce osmahneme a vložíme plátky srdce. Orestujeme, zalejeme vývarem, osolíme a okořeníme. Asi po 20-ti min. vlejeme víno a dusíme dále.
2
Na závěr v pokrmu rozmícháme marmeládu, zakysanou smetanu, případně zaprášíme moukou a provaříme. Podáváme s knedlíkem nebo s těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

srdce na divoko

srdce na divoko

Srdce na smetaně

Srdce na smetaně

Dort srdce

Dort srdce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Verča | 8. 7. 2014 17:56

    Přidávám pochvalu. jen bych ubrala masoxu tak na půlku. je to dost slané a to jsem tam nedávala sůl :-D

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 24. 5. 2014 14:54

    Tento recept nám moc chutnal, jen škoda toho masoxu, ale kdo chce, může si ho nahradit vývarem. Opravdu jsme si pochutnali, víc takových receptů.

  • HonzaDC | 13. 6. 2013 14:43

    Tak tohle je neskutečné papání...a to jsem neměl ani smetanu ani víno a i bez toho je to luxusní. Doporučuji vyzkoušet

  • vanidoso | 12. 2. 2012 18:50

    Opravdu povedené, s těstovinami to byla opravdu mňamka a i s knedlíkem si to dokáži docela dobře představit. ;-) ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

  • peter gabor | 12. 6. 2005 13:40

    no tak som to vyskusal a chutilo mi.omacku som rozmixoval zvlast.k tomu knedla a pohar piva.Doporucujem pre tych,ktori maju radi vnutornosti. peter

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Cibule Estragon Hladká mouka Marmeláda Masox Mletý kmín Paprika - sladká Pepř mletý Sádlo Sůl Tymián Vepřová játra Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Báječné špízy

Báječné špízy

Drobenka na ovocný koláč

Drobenka na ovocný koláč

Čočková polévka s párkem

Čočková polévka s párkem

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Beránek  hrnkový

Beránek hrnkový

Krůtí gulášek

Krůtí gulášek

Řízky v ovesných vločkách

Řízky v ovesných vločkách

Červená čočka a grilovaný lilek s cuketou

Červená čočka a grilovaný lilek s…

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

35
Hruškový závin II.
Hruškový závin II.
28
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
28
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka
27
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
25
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cuketová polévka s mátou…

Zajímavé články

Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná a zeleninová vlna léta!
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná…
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
AHA.cz Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Jiří Krampol (†87): Detaily posledního rozloučení!

Jiří Krampol (†87): Detaily posledního rozloučení!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Další doporučené recepty:

srdce na divoko
srdce na divoko
Srdce na paprice
Srdce na paprice
Srdce na smetaně
Srdce na smetaně
Srdíčka na smetaně
Srdíčka na smetaně
Srdíčka s květákem a brokolicí
Srdíčka s květákem a brokolicí
Srnčí hřbet na liškách
Srnčí hřbet na liškách
  • Recepty.cz
  • Srdce po myslivecku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact