• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Srbská čorba
Napište svůj komentář k receptu

Srbská čorba

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Srbská čorba
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • fazole můžeme použít konzervované samotné či v rajském protlaku
    • brambory 2-3 ks
    • kořenová zelenina
    • rajský protlak či konzervovaná rajčata
    • pepř mletý
    • paprika
    • sůl či vegeta
    • masox

Postup přípravy receptu

1
Fazole přes noc namočíme a uvaříme doměkka nebo použijeme konzervu. Osmažíme cibuli, přidáme mletou papriku, přidáme fazole, zalijeme vodou, přidáme masox, osmaženou cibuli, kořenovou zeleninu, nakrájené brambory, pepř a vegetu a vaříme do měkka.
2
V závěru okořeníme oregánem, saturejkou či majoránkou. Můžeme okořenit trochou pálivé papriky či chilli.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Srbská směs (nejen) na topinky

Srbská směs (nejen) na topinky

Srbská fazolová polévka

Srbská fazolová polévka

Bramborový salát ze Srbska

Bramborový salát ze Srbska

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ana | 20. 9. 2013 10:05

    Jsem ze Srbska, a muzu rict ze toto neni zadne srbske jidlo, stejne tak vetsina jidel na tomhle webu, ktera ma v nazvu srbsko.....to si snad nejaky lide zkouseji vlastni recepty zviditelnit.... :-D

  • Janaso | 9. 6. 2013 13:08

    Docela dobrá.

  • radi217 | 24. 10. 2010 13:01

    Protlak davam ,jak mi ukazala bosnacka svagrova az kdyz delam jisku, to znamena olej ci sadlo, cibulku osmahnout-zesklovatet, k tomupridat na hrubo nasekany cesnek, zasypat moukou a ta kdyz je zlatoucka tak teprve ted dodat protlak! Jisku zavarit tak 20miutek!

  • Marsí *** | 11. 10. 2008 20:15

    ver kuc..já bych ho přidala po těch fazolích...:-)))ale myslím, že je to celkem jedno..:-)

  • ver kuc | 11. 10. 2008 18:11

    Ve které fázi mám přidat ten rajský protlak??? V postupu přípravy vůbec není zmíněn.

  • ver kuc | 11. 10. 2008 18:09

    Ráda bych uvařila...ale ve které fázi se tam dává ten rajský protlak???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Smažení Vaření Srbsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Fazole Kořenová zelenina Masox Paprika Pepř mletý Rajský protlak Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketové řezy

Cuketové řezy

Závin z bramborového těsta

Závin z bramborového těsta

Pařížský dort Eli

Pařížský dort Eli

Francouzský křehký jablečný koláč

Francouzský křehký jablečný koláč

Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

Špenátová omeleta

Špenátová omeleta

Holandské řízky - smetanové

Holandské řízky - smetanové

Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem

Penne s kuřecím masem, listovým…

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
12
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra
Dýňový koláč s krémem ze…
11
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
10
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
10
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

  • Recepty.cz
  • Srbská čorba
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact