• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špízy se sýrem a uzeninou
Napište svůj komentář k receptu

Špízy se sýrem a uzeninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
Špízy se sýrem a uzeninou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • maso -drůbeží nebo vepřové
    • kabanos ,liberecké párky...
    • tvrdý sýr -eidam(klasický nebo uzený)
    • rozšlehané vejce
    • hladká mouka
    • strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso si pokrájíme na plátky a pak na kousky stejně velké jako půlcentimetrové plátky uzeniny a sýra. Střídavě napichujeme na špejli s hrotem. Napíchané špízy obalíme nejprve v mouce, pak ve vejcích a nakonec ve strouhance - nejlépe dvakrát, aby sýr nevytékal při smažení. Smažíme ze všech stran v rozpáleném oleji dozlatova, nepříliš zprudka, aby se propekly. Podáváme s bramborovou přílohou a zeleninovou oblohou.
2
Vejce ve kterých špízy obalujeme, můžeme ochutit různým kořením (paprika, česnek...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu

Vegetariánské špízy s feta sýrem na…

Rohlíčky plněné uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Léńa | 7. 12. 2016 12:35

    Rychlý a dobrý ;-)

  • Anička | 22. 5. 2014 07:22

    Děkuji, moc jsme si na nich pochutnali, hlavně ten můj :DD

  • Blanka Tučková | 17. 8. 2012 19:38

    Byla to docela slušná večeře, všichni se nacpali k prasknutí, tatarka a brambory nechyběly :-D :-P .

  • čičina | 5. 12. 2011 18:09

    výborný!

  • Bimbo | 19. 7. 2011 07:08

    dobrůůůtka :-P

  • Petra | 17. 5. 2011 11:48

    Moc dobré :-))

  • Jitka | 9. 1. 2011 19:31

    Napichuji,pokud je co napichovat,množství taky nikdy nezkoumám.

  • recepty73
    recepty73 | 9. 1. 2011 19:23

    Simčo,ve většině receptů je množství uváděné.U receptů na moučníky je to i nutnost ;-) .Myslím,že zrovna s receptem tohoto tipu si poradí i začátečník tak,že nic nezkazí ;-)-jde o jednu z mnoha variant na jehly,špízy a ražničí,čili jde i o inspiraci ;-) :-* .

  • Simča S.
    Simča S. | 9. 1. 2011 18:36

    No já si myslím, že by jsi mohl v té spoustě svých receptů uvádět přibližné množství na 4 porce středních žroutů, jak je v kraji zvykem..... Nebo třeba na 1 porci (a uvést to pak v textu, že jde o 1 porci...). Simča <3

  • recepty73
    recepty73 | 9. 1. 2011 17:13

    Množství surovin záleží na počtu strávníků ;-) :-) .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Uzeniny & mleté maso
Maso Vepřové Uzeniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kabanos Maso Olej Rozšlehané vejce Strouhanka Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborák rodeo II.

Bramborák rodeo II.

Drožďová polévka křečka Josífka s vločkami

Drožďová polévka křečka Josífka s…

Rychlé chilli fazole

Rychlé chilli fazole

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Slané cukroví

Slané cukroví

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

Zeleninový salát s kuřecím masem

Zeleninový salát s kuřecím masem

Holandské řízky - smetanové

Holandské řízky - smetanové

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

75
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Císařský trhanec s borůvkami a šodó
Císařský trhanec s…
30
Pečené jalapeňo se sýrem a slaninou
Pečené jalapeňo se sýrem…
30
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Špízy i s přílohou
Špízy i s přílohou
Špízy pečené na bramborách (i z remosky)
Špízy pečené na bramborách (i z remosky)
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Štafetky
Štafetky
Šťáva z bezinek, pomerančů a jablek
Šťáva z bezinek, pomerančů a jablek
  • Recepty.cz
  • Špízy se sýrem a uzeninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact