• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špenátový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Špenátový koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • listové těsto
    • špenát Množství dle chuti
    • 2
      hrst těstoviny Uvařené
    • 150
      g sýr
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • 1
      balení měkký tvaroh

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme špenát a krátce podusíme. Ochutíme česnekem a solí. Do koláčové formy rozprostřeme listové těsto a na něj dáme náplň.
2
<BR>Náplň: měkký tvaroh, vejce, sýr, těstoviny, směs se špenátem. Vše promícháme. Upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátový koláč s vejci

Špenátový koláč s vejci

Špenátový nákyp II.

Špenátový nákyp II.

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sylva | 8. 2. 2008 08:33

    Já tento recept dělám velice podobně, jen o trochu jednodušeji, chutná to ale taky skvěle. Takže špenát klasicky podusím s česnekem a solí a ten pak rozprostřu na to listové těsto. Obvod formy pokladu kolečky salámu (používám nejčastěji Gothaj) a doprostřed klepnu vajíčko. Peče se to tak dlouho, dokud vám nezrůžoví těsto. Těsně před vyndáním to ještě posypu nastrouhaným sýrem. Chutná to dobře za tepla i za studena. Dobrou chuť!

  • Majka Přidalová | 1. 2. 2007 19:13

    Mohu se zeptat na kolik stupňů a jak dlouho se má koláč péct? A také jestli se má náplň překrýt listovým těstem nebo se to nechává odkryté? Díky moc za odpověď.

  • Jitka | 9. 7. 2005 21:09

    Jíst se to může teplé i studené. Těstoviny tam opravdu patří. Pokud máte rádi slané koláče, doporučuji vyzkoušet. Dávám za 1.

  • Honza L. | 7. 7. 2005 18:36

    Andreo, mnoho jídel z italské kuchyně má velice zvláštní skladbu surovin, ale jako celek tato jídla většinou nezklamou. Místo klasického sýra zkuste použít Blaťácké zlato. Co se týká těstovin - zřejmě nejsou podmínkou, ale zcela jistě pokrm zpestří. Nebudete-li se bát, můžete osmažit kousky kuřecího masa a poklást jimi povrch koláče.

  • Andrea Pastirčáková | 2. 7. 2005 20:42

    Neumím si to moc představit, to se pak jí teplé nebo studené? Zaráží mě tam ty těstoviny a vůbec zvláštní kombinace surovin.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Listové těsto Měkký tvaroh Špenát Sýr Těstoviny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Magdiny plátky

Magdiny plátky

Babiččin štrůdl

Babiččin štrůdl

Česneková polévka IV.

Česneková polévka IV.

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Bílé kokosové kuličky  -  nepečené

Bílé kokosové kuličky - nepečené

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Barevné pomazánky - Brokolicová

Barevné pomazánky - Brokolicová

Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)

Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

91
Dýňová tortila
Dýňová tortila
77
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
66
Máslové řízky
Máslové řízky
63
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Česnečka z uzeného masa s quinoou
Česnečka z uzeného masa…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Špenátový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact