• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špenátovo-smetanové spaghetti
Napište svůj komentář k receptu

Špenátovo-smetanové spaghetti

autor: maryleu
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátovo-smetanové spaghetti
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení mražený špenát listový
    • 500
      g špagety libovolný druh
    • 2
      kelímek smetana na vaření
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      lžička provensálské koření
    • parmazán

Postup přípravy receptu

1
Na rozpálenou pánev přidáme olej smíchaný s troškou másla a orestujeme jemně nakrájenou cibulku. Po chvilce přidáme asi tři stroužky česneku nakrájené na kolečka. Poté přidáme dvě balení smetany na vaření a listový špenát. Dochutíme vegetou a provensálským kořením. Vaříme, dokud se špenát nerozdělí. Můžeme přidat trochu vody pro zředění a rychlejší uvaření. Omáčku smícháme s těstovinami a přidáme parmazán (podle chuti můžeme dále přidat i kuřecí maso či rajčata).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátovo-bramborová omeleta

Špenátovo-bramborová omeleta

Špenátovo-masové rolky

Špenátovo-masové rolky

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

Jednoduchá špenátovo-nivová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 | 27. 1. 2014 12:46

    Výborný recept! Vegetu ani provensálské jsem nedala, zato víc češneku a smetany jen půlku a trošku mléka.

  • zuzka0011 | 29. 3. 2012 09:22

    dojídala jsem na druhý den a uležené byly snad ještě lepší

  • momik
    momik | 29. 12. 2010 20:54

    výborný recept, jeden z mých nejoblíbenějších <3

  • recepty73
    recepty73 | 22. 10. 2010 17:59

    1*

  • mirka | 22. 7. 2007 12:12

    tak ja nerozpoustim mrazeny spenat ve smetane, ale primo na oleji s cesnekem a cibulkou, pak pridam testoviny, dochutim, promicham, zaleju smetanou a zapekam. super...

  • mirk | 22. 7. 2007 12:12

    tak ja nerozpoustim mrazeny spenat ve smetane, ale primo na oleji s cesnekem a cibulkou, pak pridam testoviny, dochutim, promicham, zaleju smetanou a zapekam. super...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Pokrmy Přílohy Z těstovin Těstoviny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mražený špenát Parmazán Provensálské koření Smetana na vaření Špagety Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Vánočka od babičky

Vánočka od babičky

Sněhové rohlíčky s krémem

Sněhové rohlíčky s krémem

Kotlety na houbách III.

Kotlety na houbách III.

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Bramborové placky pečené v kuse

Bramborové placky pečené v kuse

Zapečená ryba s přílohou

Zapečená ryba s přílohou

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Výborný jahodový dort

Výborný jahodový dort

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

202
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
33
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
28
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami
Hovězí pupek s houbovou…
25
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…
19
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Arónie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Arónie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Ex-ministr zdravotnictví Vojtěch promluvil o Něrgešové

Ex-ministr zdravotnictví Vojtěch promluvil o Něrgešové

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Blesk.cz Osudoví muži Zagorové (†75) Vágner a Margita na výročí: Míjeli se u hrobu! Proč nepřišli společně?

Osudoví muži Zagorové (†75) Vágner a Margita na výročí: Míjeli se u hrobu! Proč nepřišli společně?

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Další doporučené recepty:

Špenátovo-cizrnové karí
Špenátovo-cizrnové karí
Špenátovo-masové rolky
Špenátovo-masové rolky
Špenátovo-smetanová polévka s Nivou
Špenátovo-smetanová polévka s Nivou
Špenátovo-vločková polévka
Špenátovo-vločková polévka
Špenátový dip
Špenátový dip
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
  • Recepty.cz
  • Špenátovo-smetanové spaghetti
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact