Tradiční nádivka, která nesmí chybět na velikonoční tabuli. Tato bezmasá verze potěší i vegetariány. Základem pokrmu je zelený špenát jako symbol jara.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Tipy na velikonoční nádivku 8 x jinak!
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Nádivkové muffiny
Nádivkový beránek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablková bábovka s ořechy.
Mrkvový salát trochu jinak
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Lehké bylinkové máslo
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Kompot z hroznového vína
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake