• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špenátová pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Špenátová pomazánka

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátová pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček mražený špenát
    • 1
      svazek jarní cibulka
    • 1
      svazek kopr
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      ks bílý jogurt nebo kysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Špenát necháme na cedníku rozmrazit a okapat. Cibulku i s natí nakrájíme na drobno, přidáme nasekaný kopr a dobře promíchá s vegetou. Přidáme okapaný špenát a vše promícháme s jogurtem. Mažeme na topinky. Můžeme ozdobit plátkem rajčete nebo vajíčka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špenátová polévka s krutony

Špenátová polévka s krutony

Špenátová omáčka

Špenátová omáčka

Špenátová polévka

Špenátová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tom | 11. 7. 2012 17:57

    O můj bože. Tohle se asi vařilo ve všech mateřských školkách... malý Tomášek seděl u stolečku a okusoval kolem dokola suché kůrky z chlebu potřeného touto báječnou zelenou... ehm, pomazánkou...

  • Dinny | 6. 6. 2011 11:05

    ó muj bože! tuhle pomázánku jsme mívali ve školce, já jí úplně milovala:D jen jsem nikdy v žádný kuchařce nenašla recept. jdu jí hned zkusit udělat, doufám že bude stejně dobrá jako tenkrát:))

  • jaja | 26. 11. 2010 17:57

    je to ok

  • recepty 73 | 15. 9. 2010 15:35

    Řekl bych,že se dává pouze rozmražený a okapaný,tak je to i napsané.U nás se teď začaly prodávat v rychlém občerstvení žemle se špenátem :-o ,vypadá to podezřele,ale lidem to asi chutná,když si to objednávají...a synátor tvrdí,že mu to taky chutná :-))

  • Radka Albrechtová | 15. 4. 2010 12:36

    ten špenát se dáva bez tepelné úptavy, jen rozmrazený?

  • Anonym | 13. 6. 2006 20:50

    děkuji za radu

  • h j | 12. 6. 2006 07:55

    |MNAM

  • Tereza Jarčušková | 9. 1. 2006 06:54

    Neviem, neskúšala som to. Recept som dostala takto a takto ho dávam ďalej. Vždy majú hrianky s touto pomazánkou úspech. Dokonca aj tí, čo špenát nemusia, mľaskajú. Vyskúšajte so syrom, uvidíte.

  • Maci | 8. 1. 2006 03:51

    Pridala bych take trochu mazlaveho syru, mozna i misto toho jogurtu.Mnohem lepsi.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Zdravě i chutně Pomazánky Zelenina Svačina Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Jarní cibulka Kopr Mražený špenát Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cibulová polévka se sýrem

Cibulová polévka se sýrem

Sněhové rohlíčky

Sněhové rohlíčky

Vepřová "pečeně" v papiňáku

Vepřová "pečeně" v papiňáku

Koláčky na neděli

Koláčky na neděli

Klasický houskový knedlík

Klasický houskový knedlík

Išelské koláčky

Išelské koláčky

Nepečené ovesné placičky s arašídovým máslem

Nepečené ovesné placičky s arašídovým…

Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek

Rychlý sváteční perník s náplní - i…

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

Doporučujeme

30 minut
"Pizza" z lilku

"Pizza" z lilku

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

29
Fazolový salát s mletým masem
Fazolový salát s mletým…
23
Houbové měšce s rýží nebo s brambory
Houbové měšce s rýží…
19
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
18
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Buchta nebo bábovka ze…
17
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 20. 8. 2025: Kdo dnes zatouží po dobrodružství a kdo oslní okolí svými nápady?

Denní horoskop na středu 20. 8. 2025: Kdo dnes zatouží po dobrodružství a kdo oslní okolí svými nápady?

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Lela Vémola má nové tetování: Pod klíční kostí má všechny děti

Lela Vémola má nové tetování: Pod klíční kostí má všechny děti

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Špenátová polévka se smetanou
Špenátová polévka se smetanou
Špenátová polévka se ztraceným vejcem
Špenátová polévka se ztraceným vejcem
Špenátová polévka slavnostní
Špenátová polévka slavnostní
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Špenátová velikonoční nádivka bez masa
Špenátové balíčky
Špenátové balíčky
Špenátové brambory - příloha
Špenátové brambory - příloha
  • Recepty.cz
  • Špenátová pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact