• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špenátová kuřecí prsíčka
Napište svůj komentář k receptu

Špenátová kuřecí prsíčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátová kuřecí prsíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g kuřecí maso prsa
    • 2
      ks cibule střední
    • 1
      balení smetana na vaření
    • 1
      balíček mražený špenát nebo listový
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce koření na steak
    • 1
      lžička podravka

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme steakovým kořením. Upečema na pánvi na oleji a odložíme. Na pánvi osmažíme dozlatova na nudličky nakrájenou cibuli, poté zalijeme smetanou, vložíme špenát, prolisovaný česnek a dochutíme podle chuti podravkou.
2
Jako příloha se hodí těstoviny, hranolky, v podstatě cokoliv.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém…

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 14. 3. 2007 09:47

    Milý anonym, ani ja neužívam Podravku, ale to ma neoprávňuje takto kritizovať. A ten váš tón, ten tón...Veď si to ochuťte podľa svojej chuti, a neútočte takto na autora receptu.

  • Pawlínka | 13. 3. 2007 18:17

    Pane/paní anonym dělejte to jak chcete a jak vám to bude chutnat..Málokterý recept který najdu dělám přesně tak jak je..Pokud vám to bude víc chutnat jenom se solí,česnekem a pepřem tak to tak dělejte..Doufám že vám bude chutnat...

  • Zora Manasová | 7. 3. 2007 13:39

    Milý Anonym, všimla som si u veľa receptov, že len kritizujetebez vlastného vyskúšania receptu. Mrazený listový špenátje podstatne drahší ako pretlak, a toto je vlastne špenátová omáčka, mrazený tomu asi vôbec neublíži. A čo sa týka korenia, nech si každý korení podľa svojej chute,takže prečo hneď kritizovať a bez vlastnej skúsenosti?

  • Anonym | 19. 2. 2007 13:18

    i listovy spenat se da koupit zmrazeny! a ta podravka a steakove koreni urcite spolehlive utlucou chut spenatu i kureciho masa. cesnek, sul a troska pepre by urcite stacily.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Koření na steak Kuřecí maso Mražený špenát Pepř mletý Podravka Smetana na vaření Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná s kuskusem

Sekaná s kuskusem

Opilý Izidor - Lux

Opilý Izidor - Lux

Zelná polévka s uzenými žebry

Zelná polévka s uzenými žebry

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Těstoviny s  paprikou, ricottou a šalvějí

Těstoviny s paprikou, ricottou a…

Medové řezy alá falešný medovník

Medové řezy alá falešný medovník

Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou a kuřecím masem

Těstoviny se smetanovo-sýrovou…

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

91
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Krémové řezy s jablky
Krémové řezy s jablky
21
fermentované zelí  (a la Kimchi)
fermentované zelí (a la…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Veronica Biasiol přiznala zlomené srdce: Rozchod s Alicí!

Veronica Biasiol přiznala zlomené srdce: Rozchod s Alicí!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Špenátová kuřecí prsíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact