• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Špagety Stroganov
Napište svůj komentář k receptu

Špagety Stroganov

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špagety Stroganov
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špagety
    • sladká smetana
    • cibule
    • měkký salám Nebo šunka
    • kečup - jemný
    • masox (Nemusí být)
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Špagety uvaříme a scedíme. Na pánvičce prohřejeme smetanu, přidáme na kostky nakrájenou cibuli, šunku a necháme prohřát. Poté dochutíme kečupem a můžeme i kouskem masoxu. Touto směsí zalijeme porce špaget a posypeme sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí Stroganov II.

Hovězí Stroganov II.

Minutkový guláš Stroganov 3

Minutkový guláš Stroganov 3

Milánské špagety z mletého masa

Milánské špagety z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr Zbirovský | 23. 4. 2009 16:56

    Souhlasím, že od Barbanky to byl úlet a rozhodně si nemyslím, že je vyučená kuchařka :))

  • Olga . | 6. 1. 2009 15:48

    To je maso! Kdyby bylo dopřáno J.Dietlovi přečíst si komentáře, tak napsal seriál :-)

  • Olga . | 6. 1. 2009 15:44

    To je maso! Kdyby bylo dopřáno J.Dietlovi přečíst si komentáře, tak napsal seriál :-)

  • Daniela O. | 13. 3. 2007 17:57

    Ze zvedavosti jsem recept vyzkousela. Mozna muze nekomu chutnat, ale nam kombinace salam, syrova cibule, smetana, kecup a spagety opravdu nesedi. Dcera je radeji jedla suche a manzel to oznacil za kulinarsky omyl , ale nic ve zlem, kazdemu chutna prece neco jineho. Barbanko, urcite to nevzdavejte a piste dal, protoze co nechutnalo nam muze nekdo jiny ocenit jako vybornou rychlovku.

  • Adél | 13. 3. 2007 17:25

    Máte pravdu, že klamat lidi názvem by se na těchto stránkách nemělo, ale proč to rozebírat? Záleží snad na receptu a ne na názvu. Mě špagety chutnaly a upřímně mi bylo úplně fuk, jak se jim popravdě má říkat. Nezaobírejme se takovými maličkostmi, je to stránka o jídle a ne o slovních hrátkách :-) Mějte se fajn

  • Věra | 13. 3. 2007 16:06

    Stroganov je zažitý název pro konkrétní úpravu hovězího masa, ale určitě to nejsou špagety s kečupem, salámem (šunkou), syrovou cibulí a masoxem. Souhlasím s Di a s Hedvikou, že tento název jé v tomto případě nemístný.

  • Veronika | 13. 3. 2007 14:25

    Úplně normální hamu papu:)Hedvika a Di asi spinkaly v knihovně, a mě nezbývá než souhlasit s paní Jiřinou.....Sem s vašimi úchvatnými recepty - vždyť každý si ten svůj může nazvat jak chce.Barbanko, jen tak dál:))

  • enzzo 69 | 11. 3. 2007 11:40

    Jidlo je vyborný,ale nechapu proc se tady tak hašteříte.Že vás to baví.

  • Anna-Marie | 10. 3. 2007 00:08

    Hedviko, proč nemůže Barbanka "s tou vyučenou kuchařkou" chodit do světa? Co tím myslíte?

  • Hedvika | 9. 3. 2007 19:22

    Milá Jiřinko, některé dámy,jako Di a a moje maličkost se určitě doma nenudí,ale jen asi mají potřebu okomentovat recept v rubrice "Komentář" ,od slova komentovati",protože je k tomu tento recept přímo vybízí..Mně např. hodně vadí rubrika" Jen tak",a to v současné podobě. Ale nekomentuji to,to bych se upsala...(možná jen jednou jsem se neudržela:-)))....Tato témata mne ZDE prostě nezajímají ( potící se nohy, plynatost-pan Brusák ve vaně, nákupy s chlapama,potíže s dětmi).S jídlem to sice souvisí,ale nějak hodně vzdáleně.Tyto problémy řesím na jiných stránkách...No..a už jsem od receptu..:-)))..Mne zajímá gastronomie,jako taková..kastrol,vařečka a s tím bezprostředně související věci. To znamená i název pokrmu.A pravdou je,že špagetový "stroganov" mne opravdu dostal!!:-))) Myslela jsem ,že svojí poznámkou pobavím i ostatní..Zase jsem si natloukla pusinku....A teď si ji natluču ještě víc...Barbanko s tou vyučenou kuchařkou bych do světa moc nechodila:-)) Tak pa pa a nezlobte se na mě....

  • Jana Pátková | 9. 3. 2007 08:51

    Barbanko, moc se omlouvám "picla jsem kozu do vozu" nebo něco podobného, špatně jsem to odhadla, ale zase na druhou stranu jsem z Vás udělala "mladinkou kuchařinku", tak posílejte recepty dále - už se těším.

  • Di | 8. 3. 2007 15:26

    Napíšu Vám to jinak, Jiřino, po tom, co dělají doma Di a Hedvika, Vám nic není. Držte se toho, co se týká receptů, jak sama požadujete. V tomto případě mají pravdu: Stroganov je recept na úpravu hovězího masa a je to určitý pojem. Biftek nebo svíčkovou také nebudete vařit z chleba a marmelády.

  • Jiřina | 8. 3. 2007 12:20

    Anonyme, je mi líto, že mým větám nerozumíte. Opakuji, komentáře se týkají něčeho jiného = rady, nejasnosti, různé vychytávky. Již o tom psalo více lidí. Bylo by vhodné, že ten kdo chce psat o věcech, které se netýkají receptů, nech si najde jiné stránky. Ten kdo chce vařit, je mu te to jedno, jak se pokrm jmenuje.

  • Šárka Tkáčová | 8. 3. 2007 12:18

    Jiřno,co Vás opravňuje tvrdit,že komentáře slouží k něčemu jinému.Tedy k čemu? A proč máte pocit , že se Hedvika a Di doma nudí ? Na Vás mi sedí přísloví : "Podle sebe soudím tebe."Když vidím recept , kde je viditelně chyba , apod. , tak ho musím vyzkoušet a pak teprve napsat , že na půl kila mouky je deci mléka do palačinek málo? Komentář je od slova komentovat.A kuchařka , která už nějakou dobu vaří , si dokáže spojit chuť u běžně používaných surovin , jako je smetana , kečup ,syrová cibule atd. A slovo kravina mě u Vás ani nepřekvapilo.To mi věřte.

  • Věra z DC | 8. 3. 2007 12:09

    Jiřino, pokud se vám něco nelíbí, můžete to napsat i slušnější formou. Bohužel nesouhlasím s Vámi, ta děvčata uvedená v závorce jsou mi velice sympatická na rozdíl od Vás. Mimochodem Váš příspěvek se též receptu moc netýká. Přeji pěkný den.

  • Anonym | 8. 3. 2007 11:50

    A já Vás prosím, Jiřino, jako už několikrát, nedělejte úsudky o lidech, které neznáte.

  • Jiřina | 8. 3. 2007 11:24

    Barbanko, dávám vám za pravdu a opět prosím děvčata (poslední dobu o to žádá více čtenářů), pište až recept vyzkoušíte. Komentáře slouží k něčemu jinému.Já mám pocit, že některá děvčata (Hedvika a Di) se doma nudí a potřebuji si s někým dopisovat a psát o krávovinách - o věcech, které se vůbec receptu netýkají.

  • barbanka | 8. 3. 2007 10:32

    Milý účastníci diskusního fóra, děkuji Vám za kritiku.Jsem vyučená kuchařka a zase tak mladá nejsem jak míní paní Jana.Tento recept jsme dělali u nás v hospodě a nikdy si na něj nikdo nestěžoval.Cibule se tam dává syrová,nepodušená a kečup tam patří také.Příště prosím pište až když recept vyzkoušíte.Přeji Vám hezký den.....

  • Jana Pátková | 4. 3. 2007 22:48

    Barbanko, zkusete prosím napřed cibulku, šunku nebo salám podusit,, - špagety jsou uvařené, dáme bokem a čekáme , jak uděláme to ostatní, jak bych tam přidala ještě něco - houby, - nebo nějakou zeleninku, a až nakonec bych dala např. smetanu, a kečup - asi ne, už by to bylo jak se říká "mastli-fidli" Ještě bych asi dodala k tomuto receptu, že to dělala nějaká nová - a moc mladá kuchařinka, ale má také nárok se tady u nás reprezenovat.

  • Di | 4. 3. 2007 20:49

    .... ale Stroganov to není, vzácný pane.

  • Hedvika | 2. 3. 2007 22:43

    Chudák hrabě Grigorij Alexandrovič Stroganov.Ruský velvyslanec v Římě, excelentní kuchař a dopracoval ten svůj gastronomický zázrak k italské patlanici s českým masoxovým nádechem...Klobouk dolů Barbanko.. Ale nic ve zlém,vždyť je to legrace a to jídlo je určitě fajn..:-))))

  • Kamil Krybus | 2. 3. 2007 09:16

    A když tam přidáš ještě žampiony na plátky, tak to bude ten Stroganov ještě Stroganovější.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kečup - jemný Masox Měkký salám Sladká smetana Špagety Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na česneku

Kuře na česneku

Indická kuřecí stehna

Indická kuřecí stehna

Čokoládová bábovka s vaječným koňakem

Čokoládová bábovka s vaječným koňakem

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

Medové-ořechové řezy

Medové-ořechové řezy

Kuskus salát

Kuskus salát

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

56
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
53
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
48
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
44
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
32
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Šokující odhalení: Freddie Mercury roky skrýval existenci dcery!

Šokující odhalení: Freddie Mercury roky skrýval existenci dcery!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Špagety Stroganov
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact