Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Ořechovo-ananasová buchta
Listové řezy s rumovou polevou
Čína s kuřecím
Vepřová líčka na červeném víně s…
Rizoto s vepřovou konzervou
Bramborovo-dýňová kaše s bylinkami
Česneková růžičková kapusta se…
Broskvové (meruňkové) muffiny
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky