Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Fofr cuketa na řecký způsob
Přírodní vepřové maso
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Linecký koláč trochu jinak
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Krémové houbové rizoto
Zelňačka s bramborovou kaší
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát