Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Drobenkový tvarohový dort
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Pórková polévka s krupicí
Krakonošův dlabanec
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Jednoduchý jahodový koláč II.
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Čokoládové brownies s marshmallows
Vinná klobása s vejmrdou
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…