Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Bavorské vdolečky
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Čínské masové placičky alá Zita…
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Dušený listový špenát na slanině
Pečené smetanové řízky
Dušené vepřové maso s hlívou
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč