Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Sýrová pórková polévka
Poctivá zelňačka
Tvarohový mřížkový koláč II.
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Cuketa na orientální způsob
Filety po italsku
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Mrkvová bezlepková buchta
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Malinové kuličky z ovesných vloček
Vláčná máslová vánočka