Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Bramborový salát s olejem
Vepřové řízky po moravsku
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Zeleninová frittata
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Maková bábovka hrníčková a rychlá
Špagety s kapustičkami, šunkou a…
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč