Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Papriky plněné hermelínem
Kuřecí zeleninový špíz
Placičky z cukety a mrkve
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Pikantní nakládaný hermelín II.
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Výborná drobenková buchta
Belgické vafle
Citrónová Janina
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky