Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Ďábelská směs na topinky
Růžičková kapusta
Dietní rychlá jakočína
Kuřecí nudličky pro labužníky
Domácí kachní paštika
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Bůčková pomazánka
Fazolky nakyselo s vejci
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami