Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Zbojnické kotlety
Slepičí polévka s noky
Šlehačkový koláč s jablky
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Zapečené plněné bagety
Barevné pomazánky - Brokolicová
Hrášková polévka s česnekovými…
Bezlepkové Míša řezy
Asijské smažené kuličky (šišky)
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake