Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Pierogi ‒ pirožky
Zadělávané fazolky
Smetanovo kokosový jablečný moučník
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Tzaziky
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Domácí čokoládová zmrzlina
Pomerančové mojito
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros