Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Tvarohové řezy
Opilý Izidor - Lux
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Smažená kapusta
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Pudinkové šátečky
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros