Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Kynuté pletýnky - smažené
Bramborový koláč s tuňákem
Noky se špenátem a ricottou
Dip z tvarohu a máty
Jemný tvarohový krémovník
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Topinky s pestem, rajčaty a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…