Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Kachna plněná brambory
Kuře „strejdy z Hlinska“
Jogurtový Margot koláč s pudinkem
Cibulové hovězí
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Citronovo-hruškový koláč
Salát s broskví a krabími tyčinkami
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki