Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Dršťková polévka grand
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Rohlíčky bez cukru
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Alpský Kaiserschmarrn
Nastavovaná kaše
Buchta z mikrovlnky
Brambory na plechu s bylinkami
Česnečka pro labužníky
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Cuketovomrkvové placky
Cukeťák z trouby
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem