Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Čínské nudle s masem a žampióny
Václavovy těstoviny
Třešňový štrúdl s mandlemi
Králík v zelenině s hořčicí
Jogurtová krkovička zapečená s…
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Kuře pečené na bramboráku
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí