Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Bochánek, který se vždy povede
Skořicové vafle
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Pařížské rohlíčky od Dáši
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Medovník z Počernic
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Holandský řízek a šťouchané brambory
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…