Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Špagety se sojovým masem
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Banánový koláč se smetanou
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Domácí šunka ála vepřováček
Babiččina bábovka (výborná)
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí