Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Masové závitky
Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Tvarohové brambory - zapečené
Citronový dort (řezy) s želé
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Lívance s cukrem a skořicí
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki