Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Zelenina v pánvi
Ananasové řezy
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Pečená dýně (velice chutná)
Pečený Pangasius
Salát z quinoy a sušených rajčat
Banánová roláda s pudinkovým krémem
Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…
Tiramisu z pomazánkového másla
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki