Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem
Polévka z hlívy ústřičné
Kokosky raz dva
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Bambusové výhonky s tofu
Medové perníčky od babičky
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Krkonošský hubník
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros