Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Filé po cikánsku
Boloňské špagety po anglicku
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Pumpkin Soup - Dýňová polévka
Tvarohový lehký koláč II.
Rozpékané bylinkové brambory
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros