Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Celerová pomazánka na chlebíčky
Berušky
Bambusové výhonky s tofu
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Pečené brambory s kuřecím plátkem
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Barevná karamelová lízátka
Česneková polévka (česnečka) s…
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake