Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Římský salát s rajčaty a olivami
Hovězí na červeném víně
Koprovka podle Barunky
Červená čočka se sýrem
Ryba z trouby: na zelenině a…
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Jednoduchý švestkový koláč
Hroznové smoothie
Celer smažený v kořeněné tempuře
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Štědrovečerní hrachová polévka
Bramborový salát
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…