Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Špagety sypané česnekem
Chutní šnečci
Červená tofu pomazánka
Tvarohový dortík
Ryba z trouby: na zelenině a…
Bramborové klobásy
Plněné smažené žampiony
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Čevabčiči
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami