Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Jablkový mřížkový koláč
Borůvkový tvarohový dort
Lehký kakaový koláč se švestkami
Domácí šátečky (nejen) s tvarohem
Česneková pomazánka z červené řepy
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Sádlová pomazánka
Tiramisu z pomazánkového másla
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí