Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Kuřecí směs po staročesku
Kefírová buchta od Camm
Povidlové rohlíčky II
Pečené brambory s cibulí
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Kakaovo-kávový moučník
Jablečný závin z listového těsta
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Fitness jogurtový koláč nepečený
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki