• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Šneci z remosky - na sladko
Napište svůj komentář k receptu

Šneci z remosky - na sladko

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 17
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g listové těsto
    • cukr krupice
    • skořice - mletá
    • 150
      g nasekané ořechy vlašské nebo lískové, cca
    • rozšlehané vejce
    • pečící papír
    • hladká mouka na podsypání těsta

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto rozválíme na obdélníkový plát na pomoučněném stole. Plát těsta potřeme rozšlehaným vejcem a bohatě posypeme cukrem (cca 8 lžic a můžeme přidat i vanilkový), který pak dochutíme mletou skořicí a následně posypeme i nasekanými ořechy.
2
Listový obdélník zavinujeme do roličky a přitom těsto potíráme zbylým vejcem. Těsto poté pokrájíme na cca 16 stejně širokých dílků, které klademe na dno remosky o průměru cca 32 cm, vyložené pečícím papírem.
3
Remosku uzavřeme, zapneme a pečeme cca 45 minut dozlatova.
4
Šneky podáváme čerstvé, nejlepší jsou ještě vlažné a před podáváním je můžeme poprášit moučkovým cukrem.
5
Ořechy můžeme před plněním nasucho opražit na pánvi a poté je nechat zchladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Škvarkové pečivo - housky, šneci, uzly... nejen z remosky

Škvarkové pečivo - housky, šneci,…

Šneci z remosky - na slano

Šneci z remosky - na slano

Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky

Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen)…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Štrůdly Zákusky
Zákusky Záviny Dezerty Snídaně Svačina Pečení Vegetariáni Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Listové těsto Nasekané ořechy Pečící papír Rozšlehané vejce Skořice - mletá
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plundrové těsto

Plundrové těsto

Lehké ovocné řezy

Lehké ovocné řezy

Zapečený lilek 3

Zapečený lilek 3

Pastýřský koláč - Páj

Pastýřský koláč - Páj

Hruškový koláč s tvarohovým těstem a žmolenkou

Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…

Závin z listového těsta s červenou řepou

Závin z listového těsta s červenou…

Cottage sardinky - pomazánka

Cottage sardinky - pomazánka

Přírodní maso se žampiony - minutka

Přírodní maso se žampiony - minutka

Nakládané masové kostky dušené na cibuli

Nakládané masové kostky dušené na…

Doporučujeme

20 minut
Vinná klobása s vejmrdou

Vinná klobása s vejmrdou

50 minut
Vánočka ze šesti pramenů

Vánočka ze šesti pramenů

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

10 minut
Pečené kapří hranolky s tymiánem a slaninou

Pečené kapří hranolky s tymiánem a…

50 minut
Štědrovečerní hrachová polévka

Štědrovečerní hrachová polévka

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Smažený kapr bez kostí

Smažený kapr bez kostí

50 minut
Jemná rybí polévka

Jemná rybí polévka

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

Poslední sledované recepty

51
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
23
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
20
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
20
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Staročeský houbový kuba: Ideální oběd na Štědrý den
Staročeský houbový kuba: Ideální oběd na Štědrý…
Vinná klobása 5x jinak: V trojobalu, s vejmrdou, pečená na pivě i v těstíčku z podmáslí
Vinná klobása 5x jinak: V trojobalu, s vejmrdou,…
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky Absolonové, dokonalou Ivety Fabešové nebo zdravou Ivky z MasterChefa
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky…
Jak připravit ten nejlepší bramborový salát? Známe odpověď!
Jak připravit ten nejlepší bramborový salát?…
Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský dezert skvěle ozdobí nejenom vánoční stůl
Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský…
AHA.cz Skladatel Karel Svoboda (†67): Náhlá smrt krásné milenky!

Skladatel Karel Svoboda (†67): Náhlá smrt krásné milenky!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Zápasíte s balením dárků? Návod, jak co nejlépe zabalit měkoně, tvrdoně i láhev!

Zápasíte s balením dárků? Návod, jak co nejlépe zabalit měkoně, tvrdoně i láhev!

Blesk pro ženy Nezapomenutelné róby roku 2025: Které slavné dámy letos svými modely vyrazily dech?

Nezapomenutelné róby roku 2025: Které slavné dámy letos svými modely vyrazily dech?

Ženy.cz Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Blesk.cz Drama den před Vánocemi: U Vémoly zasahuje policie!

Drama den před Vánocemi: U Vémoly zasahuje policie!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Vánoční magie: Tajemství kapří šupiny a kouzlo k přivolání peněz

Vánoční magie: Tajemství kapří šupiny a kouzlo k přivolání peněz

Další doporučené recepty:

Šneci z listového těsta se špenátem a goudou
Šneci z listového těsta se špenátem a…
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím -…
Šneci z rebarbory
Šneci z rebarbory
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na slano
Šnečky s nivou
Šnečky s nivou
Šnekový beránek
Šnekový beránek
  • Recepty.cz
  • Šneci z remosky - na sladko
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact