• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Napište svůj komentář k receptu

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 46
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks listové těsto 400 - 500 gramů
    • hladká mouka na podsypání
    • 1
      ks rozšlehané vejce na potření
    • 600
      g kysané zelí okapané 500 -
    • 250
      g uzené maso (plec, krkovice) nebo anglická, moravská, váhalova nebo jiná slanina, cca
    • grilovací koření nebo místo něj česnek, drcený kmín, paprika, pepř, sůl

Postup přípravy receptu

1
Na pomoučněném stole vyválíme těsto na plát, který potřeme vejcem a posypeme pokrájeným uzeným a okapaným zelím. Ochutíme kořenící směsí a pevně zavineme. Při zavinování opět těsto potíráme, protože nám vejce pečením podrží lépe směs ve šnecích. Závin potřeme zbylým vejcem (můžeme ještě i posypat kořením), pokrájíme na cca 2 - 2,5 cm široké dílky (šneky), které přeneseme na plech s pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 190 stupňů upéct dozlatova.
2
Nejlepší jsou ještě vlažné, ale jíst je můžeme samozřejmě i vychladlé.
3
Dle tloušťky šneků 12-16 kusů.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou

Šneci z listového těsta se slaninou a…

Šneci z listového těsta se špenátem a goudou

Šneci z listového těsta se špenátem a…

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sylva | 16. 12. 2016 04:12

    Vyborne :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Chléb & placky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ostatní Uzené Ze zeleniny Slané Uzeniny Pečiva Oběd Svačina Večeře Pečení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Hladká mouka Kysané zelí Listové těsto Rozšlehané vejce Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italská omáčka

Italská omáčka

Italské kuře

Italské kuře

Calzone - Plněná pizza

Calzone - Plněná pizza

Makové koblížky

Makové koblížky

Mléčná žampionová polévka

Mléčná žampionová polévka

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Beskydský králík

Beskydský králík

Smažený řapíkatý celer

Smažený řapíkatý celer

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

30
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
26
Košíčky s ořechovou náplní
Košíčky s ořechovou…
26
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Pudinkové cukroví
Pudinkové cukroví

Zajímavé články

Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
AHA.cz Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Další rána pro rozvádějící se Belohorcovou: Přišla o milovaného parťáka!

Další rána pro rozvádějící se Belohorcovou: Přišla o milovaného parťáka!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Další doporučené recepty:

Šneci s bylinkovým máslem
Šneci s bylinkovým máslem
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šneci z listového těsta se špenátem a goudou
Šneci z listového těsta se špenátem a…
Šneci z rebarbory
Šneci z rebarbory
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na slano
  • Recepty.cz
  • Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact