• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Napište svůj komentář k receptu

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 46
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks listové těsto 400 - 500 gramů
    • hladká mouka na podsypání
    • 1
      ks rozšlehané vejce na potření
    • 600
      g kysané zelí okapané 500 -
    • 250
      g uzené maso (plec, krkovice) nebo anglická, moravská, váhalova nebo jiná slanina, cca
    • grilovací koření nebo místo něj česnek, drcený kmín, paprika, pepř, sůl

Postup přípravy receptu

1
Na pomoučněném stole vyválíme těsto na plát, který potřeme vejcem a posypeme pokrájeným uzeným a okapaným zelím. Ochutíme kořenící směsí a pevně zavineme. Při zavinování opět těsto potíráme, protože nám vejce pečením podrží lépe směs ve šnecích. Závin potřeme zbylým vejcem (můžeme ještě i posypat kořením), pokrájíme na cca 2 - 2,5 cm široké dílky (šneky), které přeneseme na plech s pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 190 stupňů upéct dozlatova.
2
Nejlepší jsou ještě vlažné, ale jíst je můžeme samozřejmě i vychladlé.
3
Dle tloušťky šneků 12-16 kusů.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou

Šneci z listového těsta se slaninou a…

Šneci z listového těsta se špenátem a goudou

Šneci z listového těsta se špenátem a…

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sylva | 16. 12. 2016 04:12

    Vyborne :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Chléb & placky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ostatní Uzené Ze zeleniny Slané Uzeniny Pečiva Oběd Svačina Večeře Pečení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Hladká mouka Kysané zelí Listové těsto Rozšlehané vejce Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

Vajíčková pomazánka VI.

Vajíčková pomazánka VI.

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Fofrperník

Fofrperník

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu

Vegetariánské špízy s feta sýrem na…

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

234
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
111
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
100
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O.O.D.
Jihočeská kulajda podle…
94
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Bábovka s rebarborou -…
70
Skvělá omáčka na špagety
Skvělá omáčka na špagety

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Návštěva Trumpových v Británii: Melania a Kate u skautů! Co daly dětem?

Návštěva Trumpových v Británii: Melania a Kate u skautů! Co daly dětem?

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Další doporučené recepty:

Šneci s bylinkovým máslem
Šneci s bylinkovým máslem
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šneci z listového těsta se špenátem a goudou
Šneci z listového těsta se špenátem a…
Šneci z rebarbory
Šneci z rebarbory
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na slano
  • Recepty.cz
  • Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact