• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Napište svůj komentář k receptu

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 46
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks listové těsto 400 - 500 gramů
    • hladká mouka na podsypání
    • 1
      ks rozšlehané vejce na potření
    • 600
      g kysané zelí okapané 500 -
    • 250
      g uzené maso (plec, krkovice) nebo anglická, moravská, váhalova nebo jiná slanina, cca
    • grilovací koření nebo místo něj česnek, drcený kmín, paprika, pepř, sůl

Postup přípravy receptu

1
Na pomoučněném stole vyválíme těsto na plát, který potřeme vejcem a posypeme pokrájeným uzeným a okapaným zelím. Ochutíme kořenící směsí a pevně zavineme. Při zavinování opět těsto potíráme, protože nám vejce pečením podrží lépe směs ve šnecích. Závin potřeme zbylým vejcem (můžeme ještě i posypat kořením), pokrájíme na cca 2 - 2,5 cm široké dílky (šneky), které přeneseme na plech s pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 190 stupňů upéct dozlatova.
2
Nejlepší jsou ještě vlažné, ale jíst je můžeme samozřejmě i vychladlé.
3
Dle tloušťky šneků 12-16 kusů.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou

Šneci z listového těsta se slaninou a…

Šneci z listového těsta se špenátem a goudou

Šneci z listového těsta se špenátem a…

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sylva | 16. 12. 2016 04:12

    Vyborne :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Chléb & placky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ostatní Uzené Ze zeleniny Slané Uzeniny Pečiva Oběd Svačina Večeře Pečení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Hladká mouka Kysané zelí Listové těsto Rozšlehané vejce Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené houskové knedlíky

Smažené houskové knedlíky

Kapr v marinádě

Kapr v marinádě

Vynikající kapr

Vynikající kapr

Meruňkový koláč s müsli

Meruňkový koláč s müsli

Špagety z pánve

Špagety z pánve

Švestková žemlovka

Švestková žemlovka

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem

Jednoduché švestkové knedlíky - kynuté, bez vajec

Jednoduché švestkové knedlíky -…

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

49
Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách
Ryba z trouby: na…
46
Karamelový krém s kdoulovým kompotem
Karamelový krém s…
43
Nové brambory s česnekovým máslem a sýrovým dipem
Nové brambory s…
35
Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky
Univerzální jednoduché…
24
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ostružiny s mandlovou…

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Halle Berryová (59) poslala z dovolené vzkaz svému »ex«: Čau, puťka domácí!

Halle Berryová (59) poslala z dovolené vzkaz svému »ex«: Čau, puťka domácí!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Šneci s bylinkovým máslem
Šneci s bylinkovým máslem
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šneci z listového těsta se špenátem a goudou
Šneci z listového těsta se špenátem a…
Šneci z rebarbory
Šneci z rebarbory
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na slano
  • Recepty.cz
  • Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact