• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Šnečí tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Šnečí tajemství

autor: Katull
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šnečí tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • zahradní šneci vařené maso
    • 1
      ks celer bulva-očištěná a nakrájená na malé kousky
    • 1
      ks cibule střední-nakrájená na jemno
    • 300
      ml vývar
    • 100
      g máslo
    • 300
      ml smetana
    • muškátový květ
    • hladká mouka nebo strouhanka
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na másle zpěníme cibulku, přidáme celer, sůl, pepř, muškátový květ, lehce opečeme, zalijeme vývarem a vaříme do změknutí. Přidáme smetanu, svaříme, rozmixujeme a necháme vychladnout. Vzniklé pyré plníme do formiček a vždy do každé zamáčkneme jednoho šneka. Takto připravené dáme do mrazničky a necháme zmrznout. Potom vyndáme šneky z formiček a obalíme v trojobalu. Smažíme pozvolna, tak aby se šnek dostatečně prohřál. Podáváme s míchaným salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonymous | 5. 7. 2013 22:04

    fujjjjjj

  • ... | 6. 3. 2011 21:51

    http://www.zdenekpohlreich.cz/kniha

  • Katull
    Katull | 6. 3. 2011 17:53

    Jo baví. . . ;-)

  • hana | 6. 3. 2011 14:13

    Omlouvám se, slečno. myslím, že podmínkou zaregistrování na tento server není povinné přidávání receptů.. ale dělejte jak myslíte, jen se pak nedivte určité kritice. ale když Vás to baví..

  • Katull
    Katull | 6. 3. 2011 10:15

    Slečna Hanko, SLEČNA !! :-D ano ej to mojí povinností sem přidávat dobré recepty, když jsme se sem zaregistrovala !! A zaregistrovala jsem se sem pro to, abych získala nějakou inspiraci a protože mě vařit Svým způsobem baví a vymýšlení nových receptů a přidávání sem mě také baví a ještě více mě baví experimentovat v kuchyni !! Tohle beru jak jedno z těch ,,poslednějších" míst v mém žebříčku, ale i já to rozhodně nemyslím zle !! :-)

  • hana | 5. 3. 2011 21:16

    no nevim, ale paní to píše skoro jako by to byla její povinnost sem něco přidávat.. vždyť to má být pro radost a ne pro starost.. tak pokud máte plno jiných zájmů věnujte se jim:) a to nemyslím zle, ale jak říká babička: " každý svého času pánem a štěstí strůjcem" :)

  • hana | 5. 3. 2011 21:09

    přesně tak.. rozhodně Vás nechceme hnát k soudu, pouze konstatuji, že autorovi fotek by se to šírení jeho "díla" líbit nemuselo a ze zákona by měl právo na nějaké odškodnění.. asi, snad to nikdo nebude hnát tak do krajnosti, ale prostě je to tak

  • pippiva
    pippiva | 5. 3. 2011 20:03

    Pred zadanim noveho receptu muzete pouzit pokrocileho vyhledavani(dejte si vyhledat ingredience)a tak prijdete na to,jestli tu uz dany recept je a tudiz nebudete zbytecne ztracet cas,kdyz mate spoustu jinych zajmu a starosti ve Vasem veku...

  • Katull
    Katull | 5. 3. 2011 19:38

    Netvrdím že je to stejné, vím že jde o něco jiného. .. ale nepovažuji za zločin když použiju fotku z internetu a poupravím recept Svými slovy !! Tady je přes několik tisíc receptů a já vážně nevím co vymýšlet a čas na to bohužel nemám! Mám spoustu jiných zájmů a starostí v mém věku!! Pracne jsem si tu zpracovala Tiramissu a Tzatziki! Byly my smazány! Jako bohužel. . .

  • Jarka o. | 5. 3. 2011 17:53

    Pořád to nechápeš ;-) Když jídlo uvaříš a sama vyfotíš, jde o něco jiného než když bez vědomí autora použiješ jeho fotku jinde. To je jako by někdo napsal povídku a někdo jiný by ji jako svou vlastní otiskl. Princip je stejný 8-)

  • Jarka O. | 5. 3. 2011 17:49

    AfroditkQo, tebe ne, ale majitelé webu by mohli mít potíže, protože odpovídají za obsah. Já si počkám, až se k tomu vyjádří paní Trpkošová nebo někdo z vedení. Jinak opravdu není dovoleno cokoliv kamkoliv přetahovat bez vědoví autora, to si nevymýšlíme.

  • Katull
    Katull | 5. 3. 2011 15:31

    Neříkám že jsem udělala správnou věc!! Ale také jsem neudělala nic, co by bylo takhle přehaně kritické a aby se z toho dělalo kdo ví co že jsem ukradla!! Na netu jsem si pečlivě našla fotku toho jídla, kterou jsem sem pak vložila!! Myslím že to není žádný zločin, jsem dát fotku z internetu! Koneckonců je to pro Vás aby jste viděli, jak jídlo vypadá. . .

  • Katull
    Katull | 5. 3. 2011 15:29

    To je toho, že jsem si okopírovala fotku !! A hnedka by jste mě hnali k soudu? Pardon, ale to mi přijde docela dost přehnané. . .

  • hana | 5. 3. 2011 13:48

    no nevím, zda je autorské právo až tak nesmyslné.. abyste se nedivila, až bude na soudě žaloba.. přece jen, jak jde o peníze.. v tomto případě to asi nikdo řešit nebude, ale podle autorského zákona je šíření bez svolení autora nezákonné, tak ať se třeba vážně nedivíte..:)

  • Klára K. | 5. 3. 2011 12:47

    Tu ide presne o tie fotky, nie sú Vaše, ale ako autor tam figurujete, Keby ste boli ten recept vyskúšali a svoj výtvor ofotili, vtedy by to bolo to pravé orechové. takto je to ukradnuté.

  • Katull
    Katull | 5. 3. 2011 11:55

    Myslím si že není špatné jsem napsat recept podle pana Pohleriecha. . .viděla jsem tu jiné recepty podle různých známých osobností!! A kradené rozhodně nejsou. . .je rozdíl mezi kradením a použitím !! Nevím co je horší na tomto webu! Jestli závist, nebo nějaké nepotřebné a nesmyslné autorské právo !!

  • Jarka O. | 4. 3. 2011 21:35

    Tak v tom případě je moc zajímavé, že web, který se TAK stará o autorská práva, že nedovolí nikomu uvádět jeho recepty jinde, není stejně důsledný i v opačném případě. Ty fotky jsou kradené, protože na fotky se vztahuje autorské právo :-X :-X Počkám si na oficiální vyjádření...

  • Katull
    Katull | 4. 3. 2011 20:59

    U většiny? U většiny ne !! A navíc je to schválené. . .fotka nemusí být přesně ode mne! Stačí když seženu jinde obrázek na kterém bude vyfocené tohle jídlo! Aspoň to vypadá lákavěji. . .

  • Katull
    Katull | 4. 3. 2011 20:57

    Skvělý nápad !! Třeba na to časem také dojde. . .

  • pippiva
    pippiva | 1. 3. 2011 10:19

    A kdyz uz je to podle vas originalni,tak by jste to mohla i vyzkouset uvarit a dat sve vlastni foto....To by bylo originalnejsi :-\

  • Jarka O. | 28. 2. 2011 19:26

    A co ty fotky? To by asi nemělo být, okopírované fotky...máš to u většiny svých receptů =-O :-S

  • Katull
    Katull | 28. 2. 2011 17:21

    Po pravdě řečeno, tohle jsem sem dala jako experiment a něco originálního, prootže tady je tolik jídel, že už nevím co vymyslet! Já si pod šnečím masem také představím :-$ ale co ty víš. . .je to recept podle Zdeńka Pohleriecha, má to být specialitka tak snad to zase tak špatné není! ;-)

  • Adriana | 28. 2. 2011 15:57

    OMG! Šnečí maso? To nevim, to bych asi nejedla! Ale třeba mě to může překvapit. . .kdyby mi nikdo neřekl že je to šnek a chutnalo mi to, tak nebudu vůbec polemizovat! Zdání klame. ..ale vypadá to dost fenomenálně! 8-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Ostatní Listopad Oběd Večeře Smažení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Hladká mouka Máslo Muškátový květ Pepř mletý Smetana Sůl Vejce Vývar Zahradní šneci
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

Kopřivová velikonoční nádivka s vejci

Kopřivová velikonoční nádivka s vejci

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

Kuskus salát

Kuskus salát

Cuketové špekáčky

Cuketové špekáčky

Spaghetti con polpettini

Spaghetti con polpettini

Plněné máslové sušenky

Plněné máslové sušenky

Thajská polévka

Thajská polévka

Doporučujeme

65 minut
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí

Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí

50 minut
Vánočka ze šesti pramenů

Vánočka ze šesti pramenů

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

10 minut
Pečené kapří hranolky s tymiánem a slaninou

Pečené kapří hranolky s tymiánem a…

50 minut
Štědrovečerní hrachová polévka

Štědrovečerní hrachová polévka

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Smažený kapr bez kostí

Smažený kapr bez kostí

50 minut
Jemná rybí polévka

Jemná rybí polévka

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

Poslední sledované recepty

169
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
112
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí
Kuba s růžičkovou…
86
Smažený kapr bez kostí
Smažený kapr bez kostí
81
Pečené kapří hranolky s tymiánem a slaninou
Pečené kapří hranolky s…
80
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Vánoční kapr 7x jinak: Smažený, marinovaný i zdravá verze z trouby
Vánoční kapr 7x jinak: Smažený, marinovaný i…
Jak se zbavit zápachu z rybiny – z rukou i z nádobí?
Jak se zbavit zápachu z rybiny – z rukou i z…
Staročeský houbový kuba: Ideální oběd na Štědrý den
Staročeský houbový kuba: Ideální oběd na Štědrý…
Vinná klobása 5x jinak: V trojobalu, s vejmrdou, pečená na pivě i v těstíčku z podmáslí
Vinná klobása 5x jinak: V trojobalu, s vejmrdou,…
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky Absolonové, dokonalou Ivety Fabešové nebo zdravou Ivky z MasterChefa
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky…
AHA.cz Umlkl hlas Kevina ze Sám doma: Herec prohrál boj s démony

Umlkl hlas Kevina ze Sám doma: Herec prohrál boj s démony

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Co napsat na vánoční přání 2025? Vyberte si to nejhezčí pro své blízké

Co napsat na vánoční přání 2025? Vyberte si to nejhezčí pro své blízké

Blesk pro ženy Retro Vánoce: Jak vypadala výzdoba v Československu a ve světě?

Retro Vánoce: Jak vypadala výzdoba v Československu a ve světě?

Ženy.cz Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Blesk.cz Zatčení Karlose Vémoly: Kam zmizela Lela s dětmi?!

Zatčení Karlose Vémoly: Kam zmizela Lela s dětmi?!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Nejoblíbenější cukroví podle znamení zvěrokruhu: Raci milují vosí hnízda, Lvi zase vanilkové rohlíčky

Nejoblíbenější cukroví podle znamení zvěrokruhu: Raci milují vosí hnízda, Lvi zase vanilkové rohlíčky

  • Recepty.cz
  • Šnečí tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact