Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Buchty kynuté
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Krémová polévka z topinambur
Plněné linecké košíčky
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Cottage sardinky - pomazánka
Anglická gulášová polévka
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki