Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Plněný zapékaný květák
Rybí pomazánka od maminy
Rýžový nákyp s meruňkami
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Řezy Margot
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Báječná (nejen) broskvová roláda
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki