Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Rychlé řezy s mákem
Pštrosí vejce II.
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Pikantní gyros v housce
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Smoothie z červené řepy
Segedín s knedlíkem po našem
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake