Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Piškotová bábovka s kokosem
Marokánky ze smetany
Dijonský koláč slaný - z listového…
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Dunajské vlny s třešněmi
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Buchty s kypřícím práškem
Boží milosti F.O.O.D.
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou