Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Úplně obyčejný hrnkový chleba
Klasická hrachová kaše
Melounové jednohubky (salát)
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí nudličky po sedlčansku
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Nepečené kokosové kostky
Mřížkové koláčky
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Citronové orzo se špenátem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros