Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Bramborové krokety III.
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Mexická polévka z naší hospody
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Nepečený malinový dort do misky
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Ořechové kostky - miniřezy
Nádivkové muffiny
Tortilly s fazolovou směsí
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki