Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Polská polévka z červené řepy
Pudinkový dort z listového těsta a…
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Jednoduchá ovocná bublanina
Hruškové šátečky se skořicí
Ořechovo-kávové řezy
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Adžika masovo-zeleninová směs
Bůčková roláda s nádivkou
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki