Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Kuře dušené na rajčatech a cibuli
Vinná klobása v trojobalu
Angreštový pudink s černým rybízem
Vepřová líčka na červeném víně s…
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Kachní prsa a bramborové suflé
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem