Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Tvarohový mřížkový koláč II.
Vepřové koleno na černém pivě
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Houbovník z Pojizeří
Špekové knedlíky v alobalu
Angreštový pudink s černým rybízem
Dort s nutelovým krémem
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí